Kunststof putten en kolken, inspectieputten, vetafscheiders en opslagtanks

PE/PP toepassingen voor infrastructuur, industrie en de vrijetijdssector

 


 

Kunststof PE/PP
Het kunststof PE/PP wordt steeds breder toegepast als constructiemateriaal. Ontwerpers op zoek naar een goedkoper alternatief voor metaal komen uit bij PE/PP. Het materiaal laat zich eenvoudig verwerken, heeft geen nabewerking nodig, is sterk en men kan er alles mee maken wat in metaal ook mogelijk is.

 

PE Putten en kolken

Wij vervaardigen in opdracht kunststof inspectieputten, kunststof rioolputten met voorgevormd stroomprofiel, kunststof putten en kolken en kunststof vetafscheiders.

 

Design & construct
Haner Kunststoffen ontwerpt, produceert en levert producten in opdracht. Onze eigen ontwerpafdeling zet uw tekening of voorstel om in een werktekening waarna de productieafdeling zorgt voor een vlekkeloze afhandeling.

 

vetafscheiders

 

 

Rioolputbodem met stroomprofiel
Onze innovatie afdeling is het gelukt om een vacuĆ¼mgevormd stroomprofiel te maken. Een inspectieput met een vormgevormd stroomprofiel voor vuil water afvoer geeft de minste kans op verstoppingen. Wij kunnnen een rioolput leveren met een voorgevormd stroomprofiel in 600, 630, en 800 mm doorsnede, dit zijn de meest voorkomende afmetingen.
Klik hier voor meer informatie

 

inspectieput


Putten, kolken en vetafscheiders in alle soorten en maten

Put

Put met klep